Over mij

Door een moeilijke jeugd met geestelijke mishandeling krijgt defensiemedewerkster Kim de Snoo (21) in 2018 de diagnose PTSS. Na jaren van therapie en tal van gesprekken met hulpverleners vindt de managementassistente nu rust in het tekenen van militairen en militaire voertuigen. Op tal van kazernes hangen haar creaties en onder meer het Amerikaanse en Engelse leger zijn geïnteresseerd. 

Kim had nooit gedacht dat tekenen zo goed zou zijn voor haar gezondheid. “Ik ben door veel therapeuten, maatschappelijk werkers en psychiaters behandeld. Terwijl een vel wit papier en wat potloden eigenlijk effectiever zijn in mijn strijd tegen PTSS. Ik heb mijn leven weer opgepakt, het gaat echt beter.” 

De DSI ziet de tekeningen en vragen om meer exemplaren. Ook de Special Forces van de marine en het Korps Commandotroepen doen verzoekjes. “Ik mocht zelfs bij de commando’s op bezoek voor een soort rondleiding. Dat heeft erg veel indruk gemaakt. In een hele donkere tijd was dit echt een lichtpuntje.”


Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over de tekeningen. Zie hiervoor mijn contact pagina. 

 5366A873 50CD 440C 8026 6B4F254717A8

© Copyright, 2020, Kim Defence Drawings. Het copyright op alle getoonde werken berust bij de desbetreffende kunstenaar. De afbeeldingen van de werken mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.